Lediga Jobb

Administrativ koordinator/Kundtjänstmedarbetare

Position
Till vårt huvudkontor i Växjö söker vi omgående dig som vill jobba i ett expansivt, kreativt och roligt företag med högt tempo. Du erbjuds en varierande och utvecklande roll som administrativ koordinator.
Du kommer ingå i ett team på vår backofficeavdelning med olika ansvarsområden som stöttar varandra och rapporterar till vår administrativa chef.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.
• Serva säljorganisationen med offerter, prislistor, besökslistor, orderunderlag m.m.
• Serva kunder med prislistor, statistik, produktinformation m.m.
• Orderregistrering
• Bemanna företagets kundtjänst (tlf, mail, webshop)
• Kund- och artikeladministration
• Planering kundevents och interna konferenser

Din profil
Vi vill att du är en person med känsla för god service samt att du är noggrann, effektiv, flexibel och inte rädd för nya utmaningar. Vi hoppas att du gillar att utveckla rollen och ständigt sträva efter att förbättras. Tjänsten kräver en person som kan ta stort ansvar inom säljorganisationen och som på egen hand kan organisera sitt arbete.
Du behöver ha datorvana och goda excelkunskaper. Erfarenhet av affärssystemet iScala är meriterande.

Vi erbjuder en administrativ ”spindeln i nätet” roll i ett företag med höga ambitioner, starkt varumärke och stor kunskap.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan snarast, senast den 7 mars, 2019. Vi kommer påbörja rekryteringen så snart som möjligt, så vänta inte – skicka in din ansökan redan idag!
Ansökan: jobb@burde.com (personligt brev och CV)
För ev. frågor: Åsa Mård, Administrativ Chef, asa.mard@burde.com

Om företaget
Burde Förlags AB är ett framgångsrikt företag med egen produktutveckling, produktion, logistik och försäljning. Vi grundades 1991 som ett kalenderföretag och är idag marknadsledande på kalendrar i Norden. Under åren har vi vuxit och breddat sortimentet med designade kontorsartiklar, ett finpappers- och kortsortiment under varumärket Papperix och med friskvårdskonceptet JobOut. Vi lanserar nya trendsäkra kollektioner flera gånger per år och levererar idag till över 3 000 butiker och e-handlare i sex länder.

Burde Förlags AB har ca 60 anställda med huvudkontor i Växjö samt kontor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.